BIST 10.647
DOLAR 32,25
EURO 34,96
ALTIN 2.438,34
HABER /  GÜNCEL

Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü

Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü

Abone ol
Adıyaman'da, çobanlık yapan iki kardeş, arazisinde hayvanlarını otlattığını iddia etiği arazi sahibi tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Olayda kardeşlerden biri öldü, diğeri de ağır yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Merkeze bağlı Bozhöyük köyünde öğleden sonra araziye hayvanlarını otlatmak için giden Hüseyin Karataş (21) ile kardeşi Yakup Karataş (17) akşamüstü saatlerinde evlerine sürü ile döndükleri sırada, hayvanların yol üzerindeki arazisine girdiklerini gören arazi sahibi Mustafa Ö, çoban kardeşleri hayvanlarını bir an önce araziden çıkarmalarını istedi.

Sürüyü toplamaya çalışan iki kardeşle tartışmaya başlayan Mustafa Ö, hayvan sürüsünün arazisine girip zarar verdiklerini önü sürüp, 2 kardeşi av tüfeğiyle vurdu.

Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kardeşlerden Hüseyin Karataş, göğsünden aldığı kurşun yarasıyla kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ensesinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden saçmalarla yaralanan Yakup Karataş ise kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında alındı. Olaydan sonra bir araçla kaçan Mustafa Ö'nün yakalanmasına çalışılırken, yaralıların yakınları Adıyaman Devlet Hastanesine akın etti, Karataş ailesinin üyeleri sinir krizleri geçirdi.

Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, olayın yaşandığı Bozhöyük köyünde geniş güvenlik önemleri aldığı bildirildi.