BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.400,91
HABER /  SPOR

Alex ne demek istedi?

Alex kendisine ait sitesinde açıklama yaptı. Brezilyalı futbolcu Semih'i göklere çıkardı, Deivid'e toz kondurmadı.

Abone ol

Kendisine ait ''www.alex10.com.br''de açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, ''Süper lig başlıyor ve son derece mükemmel başlamak zorundayız. En önemli rakibimiz ilk yarı kötüydü ancak kendisini toparladı ve Türkiye Kupası'nda da bir üst turu deplasmanda garantiledi.

DEIVID VE SEMİH'E ÖVGÜ
Alex, takım arkadaşı Deivid de Souza'yı överek, ''Beraber oynama şansı bulduğum mükemmel forvetlerden biri'' dedi. Deivid'in, çok teknik, hareketli ve orta alan oyuncularına çok fırsatlar sunan yapısıyla önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Alex, ''O, Türkiye'de çok eleştirildi. Çünkü geldiği dönemden beri beklentilere cevap verememişti. Ancak onu eleştirenler biraz sabırlı olabilselerdi ve ona biraz şans tanıyabilselerdi, onun kalitesini, onun kulübe ve taraftara ne büyük sevinçler yaşatacağını fark edeceklerdi'' şeklinde konuştu. Semih ile ilgili değerlendirmeler de yapan Alex, bu futbolcunun Türkiye'nin en iyi 5 futbolcusundan birisi olduğunu savunarak, ''İnanılmaz bir gol kabiliyeti ve mükemmel bir tekniği var'' dedi.

''ŞU AN BREZİLYA FUTBOLUNA DÖNMEYECEĞİM''
Sarı-lacivertli kulüple henüz sözleşme yenilemeyen Alex, Brezilya medyasında Palmeiras kulübü ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek şu görüşlere yer verdi: ''Palmeiras'dan kimse beni aramadı ve herkes biliyor ki şu an Brezilya futboluna dönmeyeceğim. Benim hedefim Avrupa futbolunda devam etmektir.''