BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.423,02
HABER /  SPOR

Alex Kapadokyaya hayran kaldı

Alex, peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'yı gezdi. Kapadokya'ya hayran kaldı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin gözde futbolcusu Alex, peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'yı gezdi, butik otelde kaldı, balonla bölgede tur attı, el halısı dokuma tezgahı atelyelerini dolaştı.
     
HAYRAN KALDI
Sakatlığı nedeniyle takımının Kayserispor'la oynadığı karşılaşmanın kadrosunda yer alamayan Alex, hafta sonunda eşiyle birlikte Kapadokya'ya geldi. Brezilyalı Alex, turizm rehberi eşliğinde Zelve Ören Yeri, Uçhisar Kalesi ve çevresini, Çavuşin, Göreme beldelerini dolaşırken hayran kaldı.
     
BUTİK OTELDE KALDI
Alex, geceyi musluklarından şarap akan otel olarak da bilinen ünlü sanatçılardan Maria Callas'ın da kaldığı Uçhisar Beldesi'ndeki butik Capadocia Cave Resort CCR Otel'de geçirdi. Otelden ayrılan Alex, eşiyle beraber daha sonra da balonla yöreyi gezdi.
     
HATIRA FOTOĞRAFI
Bu arada Sentez Halıcılık'a uğrayan Alex ve eşi, ipek el dokuma halılarını hayranlıkla inceledi, Mağaza Müdürü Şadan Akcan'ın ikram ettiği çayı da yudumladı. Brezilyalı futbolcu, daha sonra kozaların ipeğe dönüştürüldüğü ve dokunduğu el halısı dokuma tezgahı atelyelerine gitti, bu arada kendisini tanıyanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.