BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Alemdağda coşkulu kutlama

Cumhuriyet kutlamaları Alemdağ'da şölene dönüştü..

Abone ol

Cumhuriyetimizin 84. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları Çerçevesinde Alemdağ Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Fener Alayı ve Havai Fişek” Gösterileri ile Alemdağ Aydınlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Alemdağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Fener Alayı”na halkın ilgisi yoğun oldu. Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa’nın başkanlık ettiği korteje meclis üyeleri muhtarlar, öğretmenlerle birlikte Alemdağ’da ve Taşdelen’de yaşayan aileler katıldı.

Alemdağ İlköğretim Okulu bandosunun marşlarıyla eşlik ettiği kortejin arka tarafında bayraklarla donatılmış araçlar yol boyunca yürüyenlere eşlik etti. Alemdağ Belediyesi tarafından dağıtılan fenerler ve Türk Bayraklarıyla donanan halk, yürüyüşü görsel bir şölene dönüştürdü.

Alemdağ merkez parkına gelen kortej marşlarla karşılandı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa yaptığı konuşmada “Türk Ulusunun gücüne ve günümüz şartlarında birlik ve beraberliğin önemine” değindi. Programda son olarak yer alan havai fişek gösterisinde halkın coşkusu görülmeye değerdi.