BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.436,65
HABER /  POLİTİKA

Alçaksın! Sen de namertsin

Bütçe görüşmeleri vekillerin sinirlerini gerdi. Anadol ve Kaya atıştı.

Abone ol

Bütçe görüşmelerinde tansiyon zaman zaman yükseldi. Genel Kurul salonu ilginç diyaloglara sahne oldu. AK Partili Cemal Kaya ile CHP'li Kemal Anadol birbirlerine laf attı.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol'un, ''İstifa ettin'' diye laf atmasına sinirlenen Kaya, ''Sende istifa et. Senin yaptığın yolsuzlukları da biliyoruz. Yaptıklarını söyle... Ben Bu Kemal Anadol'un sosyalistliğini de bilirim...'' diye konuştu.

CHP'li Anadol'un, ''Bir şey biliyorsan da açıklamazsan alçaksın'' sözlerine AK Parti'li Kaya, ''Sen de istifa etmezsen namertsin'' diye cevap verdi.

''Çeteci'' diye laf atılması üzerine Cemal Kaya, ''Merak etmeyin, çeteciliği sizden öğrendik'' dedi.  Kaya, kendisine laf atan CHP Grup Başkanvekili Anadol'a ''Bam telinize mi bastım'' diye karşılık verdi.

''İNTİHAR EDECEK KADAR FAZİLETLİ İNSANIM''

Sataşma olduğu gerekçesiyle söz alan CHP Grup Başkanvekili Anadol da haksız, insafsız, kendisi hakkında suç teşkil eden ifadeler kullanıldığını söyledi. Anadol, ''Ben, sadece siyasi hayatımın değil, bütün hayatımın hesabını vermeye hazırım. Herhangi bir şekilde cezai, hukuki bir dosyam mevcut olup da bunun hesabını veremiyorsam, milletvekilliğinden istifa değil, intihar edecek kadar faziletli insanım'' dedi.