BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.448,43
HABER /  DÜNYA

Marco Almanyaya gitti

Antalya'da tahliye edilen Marco W., ülkesine gönderildi

Abone ol

Antalya'da tahliye edilen Marco W., Cezaevindeki bürokratik işlemlerinin ardından yabancılar şubesi polislerine teslim edildi. Çok sayıda gazetecinin izlediği Antalya L tipi cezaevinden tahliyesinin ardından gizlice ve sivil bir otomobil ile çıkarılan Marco W., bu akşam saat 21.00 sıralarında yine geniş güvenlik önlemleri arasında Antalya Hava Limanı'na getirildi.

Antalya Hava Limanı 2'inci Dış Hatlar Termineli'ne getirilen Marco W.'nun gazeteciler tarafından görüntülenmesini engellemek üzere hava limanının özel güvenlik görevlileri tarafından koruma altına alındı. Güvenlik görevlileri Marco W.'nin çevresinde etten duvar oluşturdu.

Yanında babası Ralph W. ve Alman avukatları bulunan Marco W., gümrük hava sahasını geçtikten sonra bir polis noktasında bekletildi. Yanına ise kesinlikle siviller yaklaştırılmadı. Daha sonra Marco W., apronda bekletilen özel bir otomobile bindirilerek 1'inci Dış Hatlar Terminali'nin parkında bulunan özel jet tipi uçağa bindirilerek saat 23.00 itibarıyla Almanya'nın Nürnberg kentine doğru uçtu.