BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Albayrak gözdağı verdi

Trabzonspor Başkanı Albayrak, birlik mesajı verdiği konuşmasında kimlere gözdağı verdi?

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yapılan doğruların ve yanlışların hesabını zamanı geldiğinde verebileceğini belirterek, "Trabzonsporluluk, takıma ve kulübe iyi ve kötü günde sahip çıkmaktan geçer" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, son günlerde kamuoyunda yoğunlaşan değerlendirmeler üzerine Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaptı. Trabzonspor'un Trabzon kentinin lokomotifi olduğunu ve herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini belirten Albayrak "Yapılan doğruların ve yanlışların hesabı zamanı geldiğinde görülür. Trabzonsporluluk takıma ve kulübe iyi günde de kötü günde de sahip çıkmaktan geçer. Hiç kimse iç karışıklıklardan kendisine fayda sağlama doğrultusunda medet ummasın. Buna fırsat vermeyiz" diye konuştu.

Üç ayrı kulvarda yarışan, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren takımın daha farklı gündemlerle uğraşması gerekirken, oluşturulan suni gündemlerin peşinden sürüklenmeye çalışıldığını ifade eden Albayrak, "Bu tarz yaklaşımlar Trabzonsporluluk ile bağdaşmaz. Trabzonspor'un sorunlarının konuşulma yerleri bellidir. Camia genel kurulda, yönetici yönetim kurulunda, teknik direktör soyunma odasında ve sahada görüşlerini söyler, hep birlikte doğruları tartışırız. Aksi yönde sergilenen davranışlar abesle iştigaldir. Bunu tüm kamuoyu böyle bilmeli, ona göre davranmalıdır'' ifadelerini kullandı.