BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,32
HABER /  GÜNCEL

Albay Çiçek ifade vermeyecek mi?

İstanbul Adliyesi'nde ifade veren askerler arasında o yoktu... Peki neden gelmedi? Yoksa ifadesi alınmayacak mı? İşte cevabı..

Abone ol

Türkiye'yi sarsan 'ıslak imzalı belge' olayında en çok merak edilen soru Albay Dursun Çiçek'in ifadesinin neden alınmadığı... Adliye'de ifade veren askerlerin arasında yer almaması ''Yoksa Çiçek ifade vermeyecek mi'' sorusunu da akıllara getiriyor. 

Kanal D Haber'den Ekrem Açıkel'in haberine göre Çiçek ifade vermek zorunda gibi gözüküyor. İddiaya göre İrtica ile Mücade Eylem Planı'nı kaleme alan ve altına ıslak imzasını atan Albay Dursun Çiçek için 'İhtarlı Davetiye' çıkartıldı. Bu ne anlama geliyor.

Ergenekon savcıları ihtarlı davetiyeyi kaleme aldılar ve yolladılar. Albay Dursun Çiçek'in İstanbul Adliyesi'ne gelerek karşılarına geçerek zanlı sıfatıyla sordukları tüm sorulara cevap vermesini bekliyorlar. İhtarlı davetin kaleme alınmış olması çok önemli bir ayrıntı. Haftanın ilk günlerinde Albay Dursun Çiçek'in İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Peki Albay Dursun Çiçek gelmezse ne olacak. Hakkında yakalama emri çıkartılacak.