BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03
HABER /  GÜNCEL

Alacada şizofren baba dehşeti!

Akıl hastanesinde tedavi gören baba, tatil için gelen oğlunu hurharca öldürdü. İşlenen cinayet tüyler ürpetti!

Abone ol

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Onbaşılar köyünde şizofreni hastası olduğu iddia edilen 33 yaşındaki bir baba, 8 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Oğlunun cesedini 6 parçaya ayıran katil baba, Balıkesir'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, eşinden 6 yıl önce boşanan Ali Üzgün (33), Ankara Mamak Oğuz Kaan İlköğretim Okulu 2'nci sınıfta okuyan ve yarıyıl tatilini geçirmek için Alaca'ya gelen oğlu Muratcan Üzgün'ü (8) hunharca öldürdü. Ali Üzgün dün öğle saatlerinde oğlunu köy yakınındaki dere kenarına götürdü. Cinnet getiren baba, küçük Muratcan'ı bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra cesedini 6 parçaya ayırdıktan sonra kayıplara karıştı. Baba ve oğuldan haber alamayan köylüler, bugün sabah saatlerinde Gölyeri mevkisinde Muratcan Üzgün'ün parçalanmış cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayıplara karışan baba Ali Üzgün'ün Balıkesir'in Edremit ilçesinde güvenlik güçlerince yakalandığı bildirildi. Çorum'a getirilecek olan Ali Üzgün'ün şizofreni hastası olduğu öğrenildi.