BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.397,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akyurt Belediyespor zoru başardı

Zorlu Kazan Bld. Spor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Akyurt Belediyespor grubunda 2.liğe yükseldi.

Abone ol

6 Aralık Pazar Günü deplasmanda Kazan'da Kazan Belediyespor ile karşı karşıya gelen Akyurt Belediyespor karşılaşmayı 1-0'lık skorla almayı başardı.

Grubunun en çok gol atan takımı ünvanını koruyan Akyurt Belediyespor 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle grubun favori takımları arasında yerini alıyor.

Deplasmanda aldığı 1-0'lık skorla Kazan Belediyespor'u yerinden eden Akyurt Belediyespor 25 puanla 2.liğe yükselirken, Kazan Belediyespor 23 puanla 2. sırada yer aldı. Sincan Bld. Spor ise 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 28 puanla liderlik ünvanını koruyor.

Akyurt Belediyespor Teknik Sorumlusu Nadi Tiryaki takımının performansından memnun olduğunu belirterek hedeflerinin liderlik koltuğuna oturmak olduğunu kaydetti. Tiryaki; "Sezona başarılı bir şekilde başladık ve aynı performans ile gücümüzü artırarak yolumuza devam ediyoruz. Takımımızın morali ve fizik gücü üst düzeylerde, önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğimiz karşılaşmalar ile hedefimiz grubumuzda 1.liğe yükselerek taraftarımıza sezon sonunda bir şampiyonluk daha hediye etmektir" diye konuştu.

Akyurt Belediyespor 13 Aralık Pazar günü saat: 13:30'da kendi stadında 13 puanla 5.sırada yer alan TKİ Spor'u ağırlıyacak.

14 takımın mücadele ettiği grupta düşme hattında 10 puanla 13. sırada yer alan Çubuk Belediye Spor ise TKİ deplasmanından 3-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Çubukspor ise 13 Aralık Pazar günü saat 13:30'da Çubuk'ta Ormanspor ile karşılaşacak.