BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,74
ALTIN 2.408,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksu sünnet şölenine hazırlanıyor

Aksu Belediyesi, bu yıl Aksu İlçesi olarak 2. si düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet şöleni etkinlikleri kapsamında sünnet olacak çocukların kıyafetlerini dağıttı.

Abone ol

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım‘ın, Pınarlı Belediye Başkanlığı döneminden beri devam ettirdiği gelenek Aksu’da da devam ediyor. 350 çocuğun kayıt yaptırdığı sünnet şöleni için kıyafet dağıtımı yapıldı.

Kıyafetlerin dağıtımı Aksu Belediyesi A Blok Halkla ilişkiler birimi içinde yapıldı. Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar’ın da katıldığı dağıtımda konuşan Yar;

Bu etkinliklerin Aksu halkı açısından çok beğenildiğini ve her yıl yapılması için ön talebin halktan geldiğini bu organizasyonun sosyal ve kültürel açıdan öneminin yanında ekonomik olarak ta önemli olduğunu söyledi.

"Biz her yıl Aksu Belediyesi olarak 300 ila 400 çocuk sünnet ettirmekteyiz çocuklarımız özel hastanelerde en son teknoloji ile sünnet ettiriyoruz tabi bu da halk için çok önemli özellikle şu zamanlarda ekonomik krizin hat safhada olduğu bir dönemde bu olay halkımıza çok ciddi bir destek oluyor. Tabi bizde hem halkımızın bu mutlu gününe ortak olmaktan hem de onlara destek olmaktan dolayı çok mutlu oluyoruz.

Sayın Başkanımız İsa Yıldırım‘ın bu tip faaliyetlere çok önem verdiğini sizlerde bilirsizin bugün dağıtımda olmayı aslında çok istiyordu fakat Antalya Büyük Şehir Belediyesinde katılması gereken çok önemli bir toplantı olduğu için ve yerine bizlerin gitmesinin uygun olmadığı için katılamadı onun yerine bizler onun selamını Aksu Halkına iletiyoruz zaten artık halk toplantıları , Ramazan Şenliği gibi etkinliklerle de hep Aksu Halkı ile birlikte olacağız."
dedi.