BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  GÜNCEL

Akrep burcu bu hafta aşkta kazanacak Hande Kazanova yorumu

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Akrep burcunu sizler için yorumladı. 1 - 7 Nisan 2019 ayında Akrep burcunu neler bekliyor? Salı ve çarşamba günleri hayata keyifle bakacağınız günlerden olacak

Abone ol

Ev, aile ve yuva etkileri ile haftanız başlıyor. Vaktinizi ailenize daha fazla ayırmak isteyebilirsiniz. İşinizde olsanız bile aklınız ailevi bir konuya takılı olabilir.

Salı ve çarşamba günleri hayata keyifle bakacağınız günlerden olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara odaklanacağınız gibi eğitimsel alanda da kendinizi ön plana çıkartabilir ve hobilerinizin üzerine düşebilirsiniz.

Risk içeren işler konusunda bu hafta dikkatli olmalısınız. Plüto sizin yöneticiniz. Hayatınızla ilgili önemli birtakım karar ve yatırımlarınız varsa ve iletişime dayalı konularda birtakım girişimlerde bulunuyorsanız, Plüto’nun Güney Ay düğümü ile birleşimi bu alanlarda yaşayacağınız birtakım krizleri karşınıza getirebilir.

Cuma günü gerçekleşecek Yeniay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli kararlarınızı başlatmanız için uygun olacak. İş değiştirmek, yeni bir iş başvurusunda bulunmak, işle ilgili konulara odaklanmak bu Yeniay’ın konusu olacak.

Sağlığınızla ilgili birtakım girişimlerinizi devreye sokabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.