BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Akmerkez ödüle doymuyor

Akmerkez, “Sanat Akmerkez’de 3” etkinliği ile “Halkla İlişkiler” dalında ödül kazandı.

Abone ol

Akmerkez, “Sanat Akmerkez’de 3” etkinliği ile, ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) Jean Louıs Solal 2006 Pazarlama Ödülleri, “Halkla İlişkiler” dalında ödül kazandı.

ICSC tarafından düzenlenen ve dünyanın önde gelen alışveriş merkezlerinin katıldığı yarışma, alanının en önemli yarışmaları arasında yer alıyor.

Danimarka’nın başkenti Kopenhang’da düzenlenen ödül töreninde, Akmerkez Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral ve Akmerkez Halkla İlişkiler Müdürü Ülker Melek, ödüllerini yarışma jürisi Frank Pöstges’ten Akmerkez adına aldılar.

112 sanatçı ve 200’den fazla eser ile Türkiye’nin en büyük sergisi olan “Sanat Akmerkez’de 3” ile ödüle hak kazanan Akmerkez, geçmiş yıllarda da birçok büyük başarıya imza atmıştı.

1995 yılında ICSC tarafınndan “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi“ seçilen Akmerkez, aynı konsey tarafından 1996 yılında “Dünyanın En İyi Alışveriş Merkezi“ seçildi ve bu alanda en büyük ödül olan “ICSC International Desing and Development” ödülünü aldı. Akmerkez, 1998 yılında “TCSCR/AMPD HONORARY” ödülüne, sektörün gelişimine sağladığı katkılarından dolayı layık görüldü. Madrid’te 1999 yılında “ICSC Solal Merit“ ödülü kazanan Akmerkez, 2001 yılı Mart ayında Torino’da aynı ödüle “Vitrin Düzenleme Yarışmaları“ ile, topluma sağladığı katkılarından dolayı layık görüldü. Akmerkez, 2001 yılı Ekim ayında aynı konuyla katıldığı “ICSC Maxi Awards” yarışmasında da ödüllendirildi.

Ziyaretçilerin farklı gereksinmelerini çağdaş biçimde karşılamayı hedefleyen Akmerkez, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle alışveriş merkezinden de öte bir yaşam biçimi olmaktadır.