BIST 10.282
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.414,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akhisar Diyarbakırspor'a hazırlanıyor

Tarihinde ilk kez Bank Asya 1. Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına Karabulut Tesisleri'nde başladı.

Abone ol

Tarihinde ilk kez Bank Asya 1. Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor ilk maçında deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından hafta sonu Pazar günü kendi sahasında yapacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına, kendi tesislerindeki saha bakımı nedeniyle Karabulut Tesisleri'nde başladı.

İlk maçın rehavetini yaşadıklarını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan beraberliğin bu konumda iyi bir sonuç olduğunu kaydetti. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan "Samsun deplasmanında oyuncularımızın üzerinde ilk maçın heyecanı vardır. Diğer taraftan zeminin bozukluğu oynamak istediğimiz oyunun düzenini de bozdu. Ancak bunlara rağmen iyi bir mücadele ettiğimize inanıyorum. Samsun ise iyi transferler yapmışlar bunun yanında ilk maçın getirdiği heyecandan dolayı da seyircileri de çok iyi destek gösterdi.

Samsun'da seyirci baskısını çok hissettik. Ancak deplasmandan 1 puan almak bu koşullarda iyi gibi görünüyor. Artık bu maç bitti önümüzdeki Pazar günü yapacağımız Diyarbakır maçı hazırlıklarına başladık. Bank Asya Birinci Lig'in ilk haftasında gördüğüm ve izlediğimiz kadarıyla tüm takımların taraftarları on ikinci adam görevini çok iyi bir şekilde yerine getirdiğini gördüm. İnşallah bizim taraftarımız da geçen yıllardan gelen desteklerini arttırarak Pazar günü Diyarbakır maçında on ikinci adam görevini iyi bir şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Bunun yanında geçen yıllarda önem verdiğimiz fair-play'e çok önem veriyoruz. İnşallah fair-play bayrağımızı hiçbir şekilde indirmek istemiyoruz. Bu yıl transfer ettiğimiz Maxwell, Tarık ve Lima' da yaşadığımız transfer pürüzleri nedeniyle Samsun maçında 18'lik kadroya alamadık. Lima' nın pürüzleri kalktı, hafta sonunda kadar Maxwell ve Tarık' ın da sorunlarının tamamlanması ardından form durumuna göre hareket
edeceğiz" dedi.

Öte yandan Teknik Adam Özcan, Akhisarspor A2 takımının Medikal Park Antalyaspor ile yaptığı karşılaşmadan hiç memnun olmadığını belirtti.
Diğer taraftan takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, Erman'ın Samsunspor maçı ardından sağ göz etrafında 11 dikiş atıldığı ve Serkan Yalçın ile Mert'in el kırıklarının devam ettiği görüldü.