BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Türkiye Sirki Aliağa'da gösteri yapacak

“Türkiye Sirki” “Majestic” adlı gösterisini Pazar günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda Aliağalılar ile buluşacak.

Abone ol

Türkiye'nin Uluslararası gösteri standartlarına sahip Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destekli ilk ve tek salon sirki olma özelliği taşıyan “Türkiye Sirki” Aliağa Belediyesi'nin katkıları ile “Majestic” adlı gösterisini 29 Ağustos Pazar günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda Aliağalılar ile buluşacak.

Türkiye Sirki'nin kurucusu ve genel sanat yönetmeni Ulaş Cankurt “Her şey çocukları sevmekle başlar” sloganı ile Türkiye'de herkesi sirkle buluşturmak için şehir şehir gezdiklerini belirterek “Türkiye Sirki Rus, Ukrayna, Fas ve Türk sirk sanatçılarından kurulu olup köy, kasaba, il, ilçe demeden gezerek hayatlarında hiç sirk ile tanışmamış yurttaşlara müziği, kostümleri, ışıkları, dansları ve birçok sirk gösterileri ile görsel bir şölen sunmaktadır. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen herkese öncelikle Aliağa Belediyesine ve sanatsever Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a göstermiş olduğu sanatsal yakınlıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sihirbazların, ateşbazların, palyaçoların, akrobatların, lastik kızların neşeli sirk hayvanlarının ve dev piton yılanlarının renk kattığı program 29 Ağustos Pazar günü saat 21.30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda sahne alırken biletler aynı gün Açıkhava Tiyatrosu gişesinde satılacak. Ayrıca Türkiye Sirki'nin Aliağa'da sunacağı gösteri “sosyal sorumluluk projesi” kapsamında olup gazi ve şehit yakınları, engelli yurttaşlar, tüm sanatçılar ve sanat ile uğraşan herkes ücretsiz izleyebilecek.