BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77
HABER /  GÜNCEL

Akarsu için 7 bin telefon

Akarsu'nun kaldığı hastaneye 7 bin telefon geliyor. Arayanlardan biri de bir asker.

Abone ol

Tedavilerin hiçbirine yanıt vermeyen ve doktorların umudunu kestiği Barış Akarsu'nun hayranları, akın akın geldikleri hastane bahçesinde, genç şarkıcının yeniden hayata dönebilmesi için dua etti.

Barış Akarsu’nun yaşama umudunun gittikçe azaldığını duyan hayranları Özel Bodrum Hastanesi santralini kilitledi. Bu sabaha kadar 10 binin üzerinde telefon geldiği, bunların en az 7 bininin sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen hayranları olduğu belirtildi.

Hastanenin santral memuru İlkay Atmaca, Amasra, Bartın, Hakkari, Mardin ve Tunceli'nin de aralarında bulunduğu illerden yoğun telefon geldiğini belirterek, “Barış Akarsu'nun hayranlarının telefonları hiç kesilmedi. Bu telefonlardan biri de Hakkari’nin Çukurca İlçesi'ndeki birliğinden arayan bir askerdendi. İki hafta sonra tezkeresini alır almaz Barış’ı ziyarete geleceğini söyledi'' dedi.

Bu arada, gece yarısı Barış Akarsu’nun Bodrumlu hayranları otomobilleriyle hastaneye geldi. Otomobillerinde yüksek sesle Barış’ın şarkılarını çalan ve şarkı söyleyen gençler, güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine hastaneden ayrıldı.

Barış hayranlarından bir süre önce geçirdiği trafik kazasında sakat kalan Nedim Öztürk de bu sabah koltuk değnekleriyle hastaneye gelerek onun için duacı olduğunu söyledi. Hastaneye ünlü şarkıcı Emrah da gelerek,Akarsu'nun durumuyla ilgili bilgi aldı.

Barış Akarsu'nun, ‘Yalancı Yarim’ adlı dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de “Barış'la kazadan 4 saat önce görüşmüştük, çok neşeliydi. Bir daha da sesini duyamadım'' dedi.

Hastaneden yapılan açıklamada, Barış Akursu'nun sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı, solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdürdüğü belirtildi.

ALİ ŞEN, BARIŞ AKARSU'YU ZİYARET ETTİ

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından iş adamı Ali Şen, Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Akarsu’nun tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesine gelen Şen,Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili doktorlarıyla görüştü.

Ali Şen, hastaneden ayrılırken şunları kaydetti:
"Bodrum’a tatile gelenler daha dikkatli olsunlar. Özellikle gençler çok hızlı araba kullanıyorlar. Kendilerini düşünsünler, anne babalarını, sevenlerini düşünsünler. Akarsu’nun kaza yaptığı yerde kavşakta hata var. Orada ışıkların olması gerekiyor. Daha önce orada trafik ışıkları vardı, ama kaldırıldı. Orada, biraz dalgınlığa düşseniz ya da bilmezseniz kaza yapabilirsiniz. Ancak buna rağmen gençler dikkatli olsunlar. Tatil yöresine gelenler, ayaklarını gaz pedalından çeksinler. Kader falan değil bu, bu akılsızlık, dikkatsizlik." dedi.