BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Esrarengiz ölümün perde arkası

69 yaşında evinde ölü bulunan A. Turan olayının sır perdesi açıldı.

Abone ol

İki bacağı dizlerinden kesik olan ve yalnız yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülen 69 yaşındaki A. Turan'ın katil zanlıları yeni evli çift çıktı.

İzmir'de, geçirdiği tren kazası nedeniyle iki bacağı dizlerinden kesik olan ve Gültepe Semtinde yalnız yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülen 69 yaşındaki Ahmet Turan'ın katil zanlıları yeni evli çift çıktı.

25 gün önce evlenen Gülten Vardar'ın, gece eğlenip para karşılığında birlikte olmak için Turan'ın evine gittiği, çıkan tartışmada, eşi Arif Vardar'la yaşlı adamı öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan zanlı çift, işlemlerin ardından adliyeye sevkedilecek.

Olay geçen cuma günü, Gültepe 2422 Sokak, 4 numarada meydana geldi. Geçirdiği tren kazasının ardından iki bacağı da kesilen 69 yaşındaki Ahmet Turan, yalnız yaşamaya başladı. İki çocuk babası olan Turan'dan günboyu haber alamayan komşuları, polis ekiplerinden yardım istedi.

Polisin çilingir yardımıyla girdiği dairede Ahmet Turan'ın kanlar içindeki cesedi bulundu. Yapılan araştırmada, Turan'ın göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin araştırmalarında, Ahmet Turan'ın evinde çok sayıda içki şişesi de bulundu. Yaşlı adamın yakın çevresini araştırmaya başlaşan polis, en son bir kahvehaneden 51 yaşındaki Arif Vardar'la ayrıldığını belirledi.