BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Ak Partiye Kral başkan adayı!

Başbakan onu çok seviyor. O da sürekli Erdoğan'a fikir danışıyor. Sonunda Ak Parti "gel Bakırköy'e başkan ol" dedi. Bakın o isim

Abone ol Galatasaray’dan ayrılış şeklini içine sindiremeyen Şükür, ne Konyaspor’dan ne de Dubai’den gelen teklife cevap verdi. Kulislerde futboldan koptuğu, yerel seçimlerde siyasete atılacağı ve kendisine Bakırköy Belediye Başkanlığı önerildiği konuşuluyor

Akşam gazetesinden Alaattin Metin'in haberine göre, ligler başladı, takımlar hazırlık dönemi geçirdi, futbolcular form grafiklerini yükselti. Hakan Şükür ise 3 aydır hiç idman yapmadı. Yani yıllardır çalışan demir, otura otura pas tuttu.. Hiçbir teklifi kabul etmeyen Hakan Şükür sessiz sedasız futbolu mu bıraktı!

Yerel seçimlerde yüzde 50 oy barajını aşmak isteyen ve daha önce kaybettiği belediye başkanlıklarını bu seçimde kazanmak isteyen AK Parti kurmayları Hakan Şükür ile görüşerek, Bakırköy Belediye Başkanlığı’nı teklif etmişler. “Gel bizim partimizde Bakırköy’e belediye başkanı ol” demişler.

Şu andaki Bakırköy belediye başkanı CHP’li ve Galatasaraylı eski yönetici Ateş Ünal Erzen. Tekrar aday olur mu veya partisi aday gösterir mi bilinmez ama Şükür AKP’nin teklifini kabul ederse seçimlerde iki Galatasaraylı iki ayrı partiden yarışacak demektir.