BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25
HABER /  SEÇİM

AK Parti’nin oy oranını açıkladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti’nin oyu yüzde 53-54 civarında. Cumhurbaşkanı adayımızın büyük teveccühle kabul göreceğine inanıyorum" dedi.

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın’ın Buharkent ilçesinde tekrarlanacak seçimler öncesi gittiği Buharkent’ten dönüşte Denizli’ye geldi.

Denizli Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Eroğlu’nu Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri ve AK Partililer karşıladı. Karşılamanın ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret eden Eroğlu daha sonra basın mensuplarının gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“AK PARTİ’NİN YÜZDE 53 CİVARINDA”

Gazetecilerin MHP’nin çatı aday belirleme çalışmasına devam ettiği ile ilgili sorusuna da cevap veren Bakan Eroğlu, “Şimdi tabii ki bir defa buna MHP karar verecek değil. AK Parti kendi adayını kendi belirler. AK Parti’nin belirleyeceği adayın arkasındayız. Şu anda henüz adayımız ilan edilmedi. Bekleyin az bir süre kaldı. Biraz daha sabredin. Mahalli idareler seçimlerinde belli bir oran yakalandı. Genel seçimle mahalli idareler seçimleri arasında 6-7 puan olabilir. Baktığımız zaman AK Parti’nin oyu yüzde 53-54 civarında. Cumhurbaşkanı adayımızın büyük teveccühle kabul göreceğine inanıyorum” diye konuştu.