BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  SEÇİM

AK Parti'nin Karadeniz'de en çok oy aldığı il

Başbakan Erdoğan, AKP'nin Karadeniz'de en çok oy aldığı ili açıkladı.

Abone ol

Karadeniz Bölgesi milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen Başbakan Erdoğan, AKP'nin Karadeniz'de en çok oy aldığı ili açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın Karadenizli vekil, belediye başkanları ve il başkanlarıyla yaptığı toplantıda dikkat çekici anket..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Karadeniz Bölgesi milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda anketler de masaya yatırılırken AK Parti Genel Merkezi tarafından Karadeniz'de yaptırılan ankette AK Parti'li belediyeler içersinde en yüksek oy oranına yüzde 70.8 ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın sahip olduğu ortaya çıktı.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA EN ÇOK OY ALAN BELEDİYE

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan toplantıya gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları, il başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleri katıldı. Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Toplantıya katılanlara hitaben bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kısa süre önce yaptırdıkları geniş katılımlı anketin sonuçlarını tek tek açıklayarak belediye başkanlarının karnesini önlerine koydu.

YUSUF ZİYA YILMAZ: OY ORANIM YÜZDE 70

Bizzat Başbakan Erdoğan, Samsun Büyükşehir sınırları içersinde AK Parti'nin oy oranının yüzde 57.7, CHP'nin oy oranının yüzde 26.6, MHP'nin oy oranının yüzde 11.7, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın oy oranının ise yüzde 70.8 olduğunu açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamadan sonra Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.