BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.475,78
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partililer yollara düştü

Yurdun her tarafından AK Parti kongresinin yapılacağı Ankara Arena Stadı'na sabahın erken saatlerinden itibaren partililer gelmeye başladı

Abone ol

AK Parti büyük kongresi için yurdun her tarafından katılmak isteyenler Ankara Arena Stadı'na akın etti. Sabahın erken saatleriyle birlikte Ankara'ya gelen partililerin otobüsleri, Atatürk Kültür Merkezi(AKM) içine alındı. Burada otobüsten inen partililer Arena Stadı'na doğru yürümeye başladı.
AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI KONREYE 150 OTOBÜSLE GİTTİ

AK Parti İstanbul Teşkilatı Ankara'daki 4. olağan kongreye 150 otobüsle gitti. Partililerin organizasyonu ile buluşan AK Partililer otobüslerle Ankara'ya hareket etti.

AK Parti 4. Olağan Kongresi için toplanan 150 otobüsü dolduran partililer, İstanbul gişeler Mehmetcik Vakfı Tesisleri'nde bir araya geldi. Bütün ilçelerden 4-5 otobüs geldiğini belirten AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cin, "İstanbul teşkilatı olarak yaklaşık 150 otobüs ile Ankara'ya hareket edeceğiz. Bazı partililer kendi hususi araçlarıyla Ankara'ya gitti. Biz de organize olarak bu şekilde hareket etmeyi seçtik. Başbakanımıza destek olmak için gidiyoruz." şeklinde konuştu.