BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,80
ALTIN 2.472,08
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partililer nasıl organize oldu?

Başbakan Erdoğan'ı havalimanına karşılamaya giden AK Partililer nasıl organize oldu?

Abone ol

Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in "Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok. Karşılamaya gitmeyin" uyarısına rağmen havaalanında birleşenlerin AK Parti İstanbul teşkilatının İl ve İlçe Başkanlığı teşkilatı tarafından SMS yoluyla organize edildiği öğrenildi.

"Havalimanına gitmeyin" uyarılarına rağmen bazı parti örgütleri binlerce kişiye "Buluşuyoruz" mesajı attı ve organize oldu.

"Haydi Küçükçekmece Büyük Usta'yı karşılamaya", "Büyük Türkiye'nin Büyük Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu gece Atatürk Havalimanı'nda karşılıyoruz” gibi çeşitli mesajlarla haberleşen ve organize olan binlerce kişi havalimanında buluştu.

Sabaha karşı İstanbul’a gelen Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda partililere seslendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Başbakan Erdoğan lehine sloganlar atan kalabalık grubun sayısı gecenin ilerleyen saatlerinde giderek arttı.

Havalimanına çıkan yoldaki ana arterler kilitlendi, yoğun bir araç ve yaya trafiği yaşandı. Trafik öyle bir hal aldı ki metro seferleri sabaha kadar uzatıldı.

İŞTE O MESAJLARDAN BİR TANESİ

137059535677552.jpg