BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

AK Parti'li milletvekilinden Ilıcak'a tehdit!

Dün Bodrum'daki memurların şikayetçi olduğu AK Partili vekili köşesine taşıyan Nazlı Ilıcak bugün tehdit aldığını yazdı

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, bugün köşesinde yazdığı bir yazı yüzünden Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden'in yakınlarından tehdit aldığını açıkladı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Ilıcak, dün kaleme aldığı "Yüksel Özden'e kim dur diyecek" başlıklı yazısında Bodrum'da yerel halkın şikâyetlerine kulak verdiğini, bazı devlet memurlarının AK Parti'nin Muğla milletvekili Yüksel Özden'den şikayetçi olduğunu yazmıştı.

AK Partili vekil Özden'in, Muğla müftüsünü, Tarım Müdürü'nü sürdürdüğünü, Muğla Vali yardımcısı Mestan Yayman'ı da görevden aldırmaya çalıştığını, Yatağan ve Yeniköy Termik Santralleri Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu'nu Bakanlığa şikayet ettiğini yazan Ilıcak, bugün bu yazısından dolayı tehdit edildiğini yazdı ve demek ki bu iddialar doğruymuş dedi.

İşte Ilıcak'ın bugün köşesinde kaleme aldığı o kısa ama çarpıcı yazı:

'YAKINLARINI ÜZERİME SALDI!'

Dünkü yazımda Muğla AK Parti milletvekili Yüksel Özden'le ilgili bazı şikâyetleri dile getirmiştim.

Özden'in, çeşitli kurumlarda görev yapanları tehdit ettiğini, onları başka illere tayin ettirmeye çalıştığını yazmıştım. Bunun üzerine aldığım tehditvari telefonlar, bu iddiaların doğru olabileceğini bana gösteriyor.

Yakınlarını üzerime salan Yüksel Özden'e bir çift sözüm var: Bir dikta rejiminde yaşamıyoruz. Bütün şikâyetler bu sütunda yer alabilir. O da, beni telefonla arar, itirazlarını söyler. Ona da, yer veririm. Mesele bu kadar basit.