BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Kuzu'dan şok seçim yorumu

AK Partili Burhan Kuzu, 7 Haziran seçim tablosuyla ilgili sert konuştu. İşte Kuzu'nun o açıklamaları;

Abone ol
7 Haziran seçimleriyle ilgili en ilginç yorum AK Partili Burhan Kuzu'dan geldi. AK Parti'nin tek başına iktidar kurabilecek Meclis aritmediğine ulaşamaması sonrası twitter hesabından yaptığı açıklamada "Biz bu oyu hak etmedik; bu hizmetin karşılığı bu olmamalıydı. Hz.Peygamber 'her toplum layık olduğu idare ile yönetilir. Kendi düşen ağlamaz" ifadelerini kullandı.
 
2015 Genel Seçim sonuçlarına en ilginç yorumlar, Ak Parti'li Prof. Dr. Burhan Kuzu'dan geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Kuzu, şu ifadeleri kullandı;

"Evet seçim bitti. Millet kararını verdi. Ya istikrar ya kaos dedim; Millet kaosu seçti hayırlı olsun. Bu ülkeyi bu muhalefete teslim etmek uçuruma atmak demektir dedim.Millet Ülkeyi uçuruma atmayı tercih etti. Hayırlı olsun.

Koalisyonlar Allah'ın belası dedim; Millet koalisyonu tercih etti. Hayırlı olsun. Biz bu oyu hak etmedik; bu hizmetin karşılığı bu olmamalıydı. Hz.Peygamber her toplum Layık olduğu idare ile yönetilir. Kendi Düşen ağlamaz.

burhan-kuzu.20150608020106.jpg

CHP tam bir hezimet Yaşadı .Kılıçdaroğlu derhal istifa etmeli. Yakında orada kazan kaynar.

Tek çözüm Başkanlık Modeli. Yoksa bu Ülke hep sürünür.Daha önce bu tabloyu Menderes,Demirel ve Özal sonrası yaşadık.

HDP bu oya tamamiyle "Recep Tayyip ERDOĞAN nefretiyle"ulaştı.Bu tam bir kin ve husumet dili.Demokrasi adına verilen oy değil."