BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,21
ALTIN 2.449,11
HABER /  POLİTİKA

AK Partili dede korkuttu

Balıkesir'de yaşlı bir vatandaş Bakan Şahin ile görüşmek isteyince kısa süreli panik yaşandı.

Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Balıkesir ziyaretinde yaşlı bir vatandaş Bakan Şahin ile görüşmek isteyince kısa süreli panik yaşandı.

Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın kongresinde partililere hitap eden Bakan Şahin'e, Amatör Küme'deki süper lig müsabakalarında şampiyon olan Balıkesirspor'un bir flaması verildi. Partililerin coşku içinde karşıladığı Bakan Şahin, salondan çıkışı sırasında, yanına gelen bir partilinin kızına iş isteğini dile getirdiği öğrenilen mektubu aldı.

Bu sırada, Bakan Şahin'in makam aracının önünde bekleyen yaşlı bir vatandaş ise sivil polisler tarafından uzaklaştırılmak istendi. Bir anda heyecanlı anların yaşanmasına yol açan olayın kahramanı vatandaş, tek amacının Bakan Şahin ile tanışmak, hükümetin başarısından dolayı kendisini kutlamak olduğunu söyledi.

Polisin şüphesini çeken yaşlı vatandaş, Bakan Şahin makam aracına binip ayrılıncaya kadar polis markajında tutuldu. Bakan ile selamlaşamayan yaşlı şahsın AK Parti'li olduğu bildirildi.