BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Partili Çalık'tan Nemrut müjdesi

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Nemurt Dağına çıktı. Çalık burada Nemrut Dağı yolunun ne zaman biteceğini açıkladı.

Abone ol

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Nemrut Dağı yolunun bu yıl bitirileceğini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, beraberinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Kaya ve RTÜK Başkan Vekili Vahap Darendeli, Malatya Kültür ve Turizm Müdürü Baheattin Kabahasanoğlu, bazı belediye başkanları ile birlikte Malatya yolu üzerinden Nemrut Dağı'na çıkarak incelemelerde bulundu.

Özellikle Nemrut yolunun düzenlenmesi için Müsteşar Kaya'yı Nemrut'u gezdirmek istediğini söyleyen Çalık, aynı zamanda Malatya-Adıyaman yolunun birbirine bağlanması için de ilgili ve yetkililerle görüşeceğini ve çok yakın zamanda Malatya'ya Nemrut’la ilgili güzel haberler getireceğini ifade etti.

Milletvekili Öznur Çalık, Malatya güzergahından Nemrut Dağı'na gidilirken sorunlu olan yolun da bu yıl tamamlanacağını vurguladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Kaya ise, Malatya yolu üzerinde bulunan konaklama yerinin de uygun olmadığını, yeni karşılama, konaklama merkezleri yapıldıktan sonra yıkılacağını belirtti.