BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti'den MHP'ye 4x4'lük cevap!

Gümüşhane'de AK Parti'nin vatandaşa "jip" dağıttığıni iddia eden MHP'ye sert yanıt var.

Abone ol

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün, geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Orhan Mazman’ın “Gümüşhane’de jiplerin sahiplerine dikkat edin” sözlerine yazılı olarak cevap verdi.

Özgün, MHP İl Başkanı Mazman’ın açıklamasını, “Bünyelerinde barındırdıkları ucuz siyaseti öne çıkararak, hiçbir belge ve delile dayanmayan trajikomik bir açıklama” olarak tanımladı. Yaptığı yazılı açıklamada, Mazman’ın konuşmasında ifade ettiği bölümün belediyeyle ilgili yolsuzluk gündeminin hedefini saptırmayı amaçladığını belirten Özgün, “Çirkin, bir o kadar da altı boş olan bu açıklama. Partimizin, vatandaşlarımıza siyah jip dağıtma gibi bir kampanyası söz konusu değildir. Sayın Mazman, iddia ettiğin jiplerle ilgili bilgin, belgen varsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin.

Size ait belediyeler ve iktidarlık döneminizdeki yapılan yolsuzluk dosyalarınıza takacağınız kulp, bizde mevcut olmamakla beraber, ifasında iftirayı malzeme olarak kullandığınız bu kulp, sizin suç dosyalarınızla dolup taşan çömleğinizi kaldıracak güçte değildir. Siz en doğrusu, içinde tüyü bitmemiş yetimin hakkını, hortumlattığınız bankaları, fesat karıştırılan onca ihaleleri, peşkeş çekilen devlet mallarını barındıran çömleğinize, itiraf malzemesi kullanıp şekillendireceğiniz bir kulp takarak götürün adalete teslim edin. Bu davranışınız, belki milletimizin de kabul edeceği ilk doğrunuz olarak tarihe geçer. Nihayetinde bu da bir erdemliliktir” ifadelerini kullandı.