BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den HDP'li o vekile çok sert tepki!

Ertuğrul Kürkçü için ağır ifadeler kullanan Ömer Çelik, HDP'li vekilin AKPM'deki oturumda Davutoğlu'na yönelttiği soruları "Türkiye düşmanlığı" olarak tanımladı.

Abone ol

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada HDP'li Ertuğrul Kürkçü'ye sert tepki gösterdi.

AKPM Genel Kurulu oturumunda Başbakan Davutoğlu'na soru soran Kürkçü AK Parti'nin hedefi oldu. Kürkçü için ağır ifadeler kullanan Ömer Çelik, HDP'li vekilin AKPM'deki oturumda Davutoğlu'na yönelttiği soruları "Türkiye düşmanlığı" olarak tanımladı.

İşte Çelik'in o açıklaması:

Başbakanımız Türkiye Cumhuriyeti adına AKPM'de konuşurken, provokatif ve gayrı meşru bir yaklaşım içeren soru HDP Mv Ertuğrul Kürkçü'den geldi. Bu derece gayrı meşru bir duruma şimdiye kadar Türkiye'nin azılı ve kadrolu düşmanları bile düşmedi.. Bu derece ısrarla terör yandaşlığı ve Türkiye düşmanlığı yapmak ibretlik bir durum. Hiçbir siyasi ilke tanımadan Türkiye karşıtı olan ne varsa, onun yanında yer alan ve Türkiye'ye zarar vermeye odaklanmış bir siyaset tarzı ilk defa görülüyor. Zihniyet olarak milletin ruh köküyle bağını koparmış siyaset yapıyorlar, o yüzden "Türkiye düşmanlığı partisi"ne gönüllü üye yazılıyorlar..