BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  GÜNCEL

Ümraniye'de kağıt deposunda yangın!

İstanbul'da bir kağıt deposunda çıkan yangın kısa sürede 3 bin metrekarelik alanı etkisi altına aldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, söndürme çalışmaları sürüyor.

Abone ol

Ümraniye’de bir kağıt deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, NATO Yolu Caddesi’nde bulunan bir markete ait depoda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede deponun 3 bin metrekarelik alanına yayıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale etmeye başladı.

AVRUPA YAKASI’NDAN İTFAİYE GELDİ

Anadolu Yakası’nda bulunan tüm istasyonlardaki itfaiye araçlarının sevk edildiği yangın bir türlü kontrol altına alınamadı. Daha sonra Avrupa Yakası’nda bulunan istasyonlardan da itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın helikopterleri ise yangına havadan müdahale etti.

YAYILMASI ÖNLENDİ

İtfaiye erleri, yanan deponun yan tarafında bulunan başka bir fabrikanın gaz depolarına alevlerin sıçramasını engellemek için büyük çaba sarfetti. Tedbir amacıyla gaz depolarının vanaları kapatıldı. Polis deponun bulunduğu caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri de muhtemel bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bulundu.

YANGIN BÜYÜK ORANDA KONTROL ALTINDA

Yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda büyük oranda kontrol altına alındı.