BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Gökçek açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır” şeklindeki açıklamasını “AK Parti de Melih Gökçek'ten rahatsızdır” diye yorumlayanlara tepki gösterdi.

Abone ol

Çelik, “Ben aksine Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara'da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum” dedi.

ART NİYETLİLER 

AK Partili Çelik, geçen hafta AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediğim bir basın toplantısında, ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili yaptığı bazı değerlendirmelerin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanıldığını savundu.

“Basın toplantısında söylediğim ‘Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır.’ cümlesinin önüne ve arkasına bakmayıp ‘Bakın AK Parti yönetimi de Melih Gökçek'ten rahatsızdır.’ şeklinde yorum yapanlar ya art niyetli ya da okuduğunu anlamayanlardır” diyen Çelik, şunları kaydetti:

MELİH GÖKÇEK'İ ÇOK BAŞARILI BULUYORUM

“Ben aksine Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara'da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum. Birilerinin Gökçek'in hukuka aykırı davrandığı gibi bir iddiası varsa yargıya başvurma yolu açıktır. Esas kanunsuzluk, yapılan fiili ve fiziki engelleme çabasıdır."

Çelik, sözkonusu basın toplantısının konuyla ilgili bölümünden ajansların yaptığı bir özete de açıklamasında yer verdi.