BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

AK Parti'den çok sert yanıt: Mitomani

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili FETÖ suçlamasına yanıt verdi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki C Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine sözlerine yanıt AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi. Ünal, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusu. Siyaset ağır mitomani vakasıyla karşı karşıya" dedi.Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısındaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik şu sözleri sarf etmişti: Buradan ilk kez FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. FETÖ'nün bir numaralı sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Ne istedin de vermedik diyeceksin. Vali, kaymakam, general, rektör her şeyi verdin. Toprak verdin, üniversite verdin. Siyasi ayağı sensin arkadaş.

(Mitomani: Kişinin, ruhsal nedenlerle, gerçekleri çarpıtmayı, değiştirmeyi hastalık durumuna getirmesi. 2. imgelemde yaşanan olağanüstü serüvenleri gerçekmişçesine anlatma tutkusu.)