BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ak Parti İstanbul'da Arıdoru'ya önemli görev

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'ne Abdullah Arıdoru getirildi.

Abone ol

AK Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Dr. Selim Temurci'nin Özel Kalem Müdürlüğü görevine, Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıdoru getirildi.

8 Şubat'ta yapılan AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Dr. Selim Temurci, partisinin başarısını daha yükseltmek ve bayrağı daha ileriye taşıyabilmek amacıyla çalışmalarına başladı. Ekibine deneyimli isimleri katan AK Parti İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Özel Kalem Müdürlüğü görevine Basın Danışmanları Platformu Başkanı ve Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Arıdoru'yu getirdi.

"BAĞCILAR'DA 6 YIL AİLE ORTAMINDA ÇALIŞTIM"

Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevini 2009 yılından bu yana büyük bir şevkle yürüttüğünü kaydeden Abdullah Arıdoru, bu süre zarfından tüm mesai arkadaşlarıyla uyumlu ve örnek bir çalışma sergilediklerini ifade etti. Kendisine bundan böyle AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nda yine önemli bir görev verildiğini vurgulayan Arıdoru, duygularını şöyle dile getirdi:

"2009-2015 yılları arasında büyük bir şevkle yerine getirdiğim Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanlığı görevimin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Selim Temurci tarafından Özel Kalem Müdürlüğü görevine layık görüldüm. Geçen altı yıl içerisinde Bağcılar Belediyesi'nde görevimi en iyi şekilde yapmak için büyük gayret gösterdim. Bu süre içerisinde kendilerinden çok şey öğrendiğim Bağcılar Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma ve Bağcılar ailesine şükranlarımı sunuyorum. Basın Danışmanlığı görevim sürecinde iletişimde bulunduğum, işimi kolaylaştıran ve kendilerinden istifade ettiğim tüm basın mensubu arkadaşlarıma, kurucuları arasında bulunduğum Basın Danışmanları Platformu üyelerine çok teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."

ABDULLAH ARIDORU KİMDİR ?

1973 yılında Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Eski Çokdeğirmen Köyü'nde dünyaya gelen Arıdoru, ilköğrenimini köyünde, ortaöğrenimini ise Kumru İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başlayan fakülte yılları, 1999 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmasıyla son buldu.

2000 yılında "Meşhurlardan Espriler", 2002 yılında Efendimize Şiirler, 2004 yılında "Bir Bayramdır Ramazan" ve 2010 yılında "Mihmandar" isimli kitapları yayınlandı.

Uzun yıllar radyoculuk yapan Abdullah Arıdoru, 50 üyesi olan Radyolar Derneği'nin (RADYODER) kuruluşunda görev aldı ve Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Arıdoru, daha sonra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın basın danışmanlığını yaptı. Evli olan Abdullah Arıdoru, 3 çocuk babası.