BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti hayır için yarışıyor!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Avukat Halit Advan, Ramazan’da fakir, fukara ve mağdur vatandaşlar başta olmak üzere Diyarbakırlılara en iyi hizmeti vermenin telaşı içinde olduklarını belirtti.

Abone ol

Advan “Tüm teşkilat olarak durmadan çalışıyoruz. Tespit ettiğimiz fakir ve yardıma muhtaç ailelere 10 ton piliç ile 12 bin kuru gıda paketi dağıttık, ayrıca her gün 2 bin kişiye de iftar yemeği veriyoruz” dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Avdan, Ramazan ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Avdan, teşkilatlarında oluşturdukları heyetlerle Diyarbakır’da girmedikleri mahalle, cadde ve sokak bırakmadıklarını söyledi. Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelerin tespit edilerek gerekli tüm yardımların yapıldığını aktaran Advan, 15 günlük çalışmaları kapsamında Bismil, Çınar, Ergani, Hani, Eğil, Çermik, Çüngüş ilçelerinde teşkilat, esnaf, taziye ziyaretleri ve muhtarlarla toplantılar yaptıklarını söyledi. İl Danışma Toplantısı da yaptıklarını belirten Advan, aldıkları bir karar gereği her gün Miryıldız Düğün Salonu’nda bin kişiye iftar yemeği ile tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç bin ailenin ikamet ettiği evlere de iftar saatinde sıcak yemek dağıttıklarını açıkladı. 15 günlük süre içerisinde teşkilat olarak mağdur vatandaşlara 10 ton piliç dağıttıklarını kaydeden Advan, ayrıca 12 bin aileye de kuru gıda paketleri verdiklerini söyledi.

“DİYARBAKIR’DA AK PARTİ’YE TEVECCÜH ARTIYOR”

Yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı her geçen gün halktan daha büyük destek gördüklerini belirten Halit Advan, 10 yıldır iktidar olan AK Parti’nin Türkiye’de kangrenleşmiş sorunları teker teker çözdüğünü söyledi. Advan, “Partimiz iktidarda olduğu sürede Türkiye genelinde büyük başarılara imza atmış ve halkın teveccühünü kazanmıştır. Hiçbir iktidarın cesaret edemediği büyük sorunlar çözülmüştür. Böylesine güçlü bir parti bölgede de güçlü hale getirilmiştir. Diyarbakır teşkilatı halk ile bütünleşerek bu sevgi seli üye kayıtlarına yansımıştır. İl başkanlığı görevini devraldığım gün üye sayımız 78 bin iken bu gün itibariyle üye sayımız 102 bine ulaşmıştır. Diyarbakır halkı bu ülkedeki tüm sorunları partimizin çözeceğine kanaat getirip partimize büyük bir ilgi gösteriyor” diye konuştu.

“HALKA HİZMET BİZİ MUTLU EDİYOR”

AK Parti Teşkilatı olarak en büyük mutluluğu halka yapılan hizmetten aldıklarını kaydeden Halit Advan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Her zaman halkın yanında, halkın içindeyiz. Gerek teşkilatımız olsun, gerek il kadın kolları ve gençlik kolları başkanlığımız olsun hep beraber uzun soluklu bu yolda, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Her hafta il yönetimimizle kentimizdeki sorunları masaya yatırıp, çözüm önerilerini araştırıp bunları ilgili makamlara sunuyoruz. 1 yıl erkene alınması gündemde olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı da her toplantıda değerlendiriyoruz.”