BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.396,58
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti BDP'yle bayramlaşmayacak!

AK Parti'nin bayramlaşma programı belli oldu. AK Parti bu bayram da BDP ile bayramlaşmayacak...

Abone ol

Misafir heyetleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin kabul edecek. CHP'ye Genel Sekreter Haluk İpek, MHP'ye ise Ankara Milletvekili Ülker Güzel'in başkanlığındaki heyetler gidecek.

İLK ZİYARET CHP'DEN

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapılacak. AK Parti'ye ilk ziyaret 09.30'da CHP'den gelecek heyet tarafından gerçekleştirilecek. AK Parti yönetimi, daha sonra sırasıyla MHP, SP, BBP, DP ve DSP heyetlerini kabul edecek. AK Parti'de misafirleri siyasi ve hukuki işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in başkanlığındaki heyet ağırlayacak.

Kabul heyetinde ayrıca Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, Kadın Kolları Genel Sekreteri Mürşide Balaban ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Alaaddin Ünüvar yer alacak.

ZİYARET HEYETLERİ

AK Parti'nin siyasi partilere yapacağı ziyaretlerde farklı heyetler görev alacak. CHP Genel Merkezi'ne ziyarette heyet başkanlığını AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek yapacak.

MHP'ye Ankara Milletvekili Ülker Güzel'in başkanlığındaki heyet, Saadet Partisi'ne Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu'nun başkanlığındaki heyet, BBP'ye İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'un başkanlığındaki heyet, Demokrat Parti'ye Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Nur Özkaya'nın başkanlığındaki heyet, DSP'ye de Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Meryem Göka'nın başkanlığındaki heyet ziyarette bulunacak.