BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.514,09
HABER /  GÜNCEL

AK Parti Amasraya çıkarma yaptı

AKP, Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, (TTK) Bartın Amasra Müessese Müdürlüğü ve Hema Endüstri A.Ş. Amasra Bölge Müdürlüğü ve personellerini ziyaret etti.

Abone ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Bartın Amasra Müessese Müdürlüğü ve Hema Endüstri A.Ş. Amasra Bölge Müdürlüğü ve personellerini ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, AK Parti Amasra Belediye Başkan adayı Hayrettin Işıkaltın, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Hasan Balcı, Amasra İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve Bartın ile Amasra Belediye Meclis Üyesi adayları TTK ve Hema A.Ş. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan ve AK Parti heyeti TTK Amasra Müessese Müdürü Mustafa Özçelik ile görüştü. TTK Müdürü Mustafa Özçelik, AK Parti heyetine Müessese'nin durumu, kömür rezervi, ocak içerisinde yapılan teknik çalışmalar, hazırlıklar ve personel hakkında bilgiler verdi. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Amasra Müessese Müdürlüğü mühendisleri, güvenlik ve idari personel ile görüştü.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, daha sonra Hema Endüstri A.Ş. Amasra Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette Emin Özkan, Hema Endüstiri A.Ş. Amasra Bölge Müdürü Mustafa Altınkaynak ile görüştü. Görüşmelerde Hema'nın termik santral konusu, metan gazı arama kuyuları ve kuyuların su dolması konuları görüşüldü. Hema Bölge Müdürü Mustafa Altınkaynak, Hema'nın kuşu açma çalışmalarına devam edeceğini ve kendilerine destek olanlara seçimde destek olacaklarını ifade etti. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, son olarak Hema'da çalışan idari personel ile diğer personellerle görüşerek destek istedi.