BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.507,72
HABER /  GÜNCEL

Ajdanın sözleri Beyazı uçurdu

Ajda, yine yaptı yapacağını! Bu program yıllarca unutulmayacak. şarkılar ve anlattıklarıyla hafızalardan silinmeyecek.

Abone ol

GAZETECİLER/

Ajda, Beyaz'a konuk oldu sesi ve güzelliğiyle yine göz kamaştırdı! Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Ajda için hazırlanan sürprizler ise büyük alkış topladı. Beyaz, Ajda'ya olan hayranlığını dile getirirken ağzından kaçırdığı bir itiraf oldukça şaşırttı.

Ajda, Beyaz Show'a çıktı yine kendine hayran bıraktı. Özel yaşamından efsane olmuş şarkılarının hikayelerine, estetiklerinden dünyaya bakış açısına kadar bir çok konuya açık yüreklilikle cevaplar veren süper star, yaklaşık üç saat süren sahne performansıyla da televizyon izleyicisine uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

AJDA'YA EVLENME TEKLİF EDECEKMİŞ!

Uzun bir aradan sonra ekrandan yaptığı "Ajda bizi diskoya götür" çağrısı dün akşam ses bulan Beyaz'ın keyfi ise yerindeydi. Programla ilgili hazırlıkların, haftalar sürdüğünü söyleyen Beyaz, Ajda'yı ikna etmek için davet ettiği akşam yemeğinde, neredeyse evlenme teklif edeceğinin imasında bulundu. Ajda ise o anı Beyaz'dan anlatmasını istedi.



BEYAZ'IN EVLENME TEKLİFİ
DİREKTEN DÖNMÜŞ! 
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

 İşte Beyaz'ın canlı yayındaki o ilginç sözleri;

Arkadaşlar düşünün giyinmişim grand tuvalet. Ajda Hanım'ı programa davet etmek, ikna etmek için. Deniz kenarında bir masa, masanın üstünde mumlar, çiçekler, ben ve Ajda Hanım. Programa çağırmak için gittiğim bu güzel kadına, az daha şey diyordum. Bundan sonraki hiçbir programa katılmak yok. Bundan sonra evinin kadını olacaksın. Az daha oraya gidiyordu yani! Allah muhafaza son anda yani!..

BEYAZ'IN EVİNDE KÖPEK ESPRİSİ

Bu arada Ajda'yı, evinde misafir ettiği geceyi de anlatan Beyaz, unutamadığı bir anı anlatırken stüdyodaki konukları ve Ajda'yı kahkahalara boğdu.

Beyaz: Gerçekten de feci bir durum. İnsan o kadar alıngan oluyor ki... Benim evde otururken, bu anektodu anlatmam lazım.

Ajda: Anlat...

AJDA BEYAZ'I NASIL ÜZDÜ?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Beyaz: Benim evde otururken, bahçede bir yer var orada oturuyoruz. Kalabalığımız ama bir ara bana dönüp, "ay ne şekersin sen" dedi. Estağfirullah falan dedim ama meğer benim arkada köpek duruyormuş!... Çok canımın yandığı günlerden birisidir yani.

Ajda: Sadece öyle demedim ki... Sen ne şeker şeysin öyle, yerim senin yüzünü. Sen dedin ki, hemen kulakları dikip. Böyle celallendim falan. Sonra sana değil köpeğe dedim.

Beyaz: Biz o gün o köpeği dışarı attık zaten. Evet bir daha da gelmeyecek zaten.



AJDA NEDEN ESTETİK YAPTIRDIĞI
SORULARINA İLK KEZ BU KADAR AÇIK
CEVAP VERDİ. AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

  AJDA'NIN İÇİNİ ACITAN HABERLER

Ajda, kendisiyle ilgili magazin dünyasının bir türlü aralayamadığı estetik tartışmalarına da Beyaz Show'da açıklık getirdi.

İşte Ajda'nın estetik formulü;

Ajda: Bunun formulünü bana baktıkça herkes bir şehir efsanesi gibi estetikle özdeşleştiriyorlar biliyorsunuz. Bende bu konuya bir açıklık getireyim istiyorum. Allaşkınıza bir açıklık getirin diyorsun, belli kıvranıyorsun zaten.

Hemen aldım sazı elime ve diyorum ki... Çocuklar, her kadın gibi, insan gibi hele bizim gibi sürekli gözönünde bulunan insanlar gibi, ben artık kendimi tırnak içinde çok ön plana itmek istemiyorum ama her insan gibi ben de kendime bakmak mecburiyetindeyim. Dolayısıyla belli bir yaşa, zamana geldiğim zamanda dedim ki galiba biraz toparlanmam lazım. Hakikatten de ben bunu hiç saklamadım. Tam tersi, çok açık yüreklilikle bunu herkese söyledim.

AJDA'DAN İLGİNÇ SÖZLER
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Fakat öyle bir hal almaya başladı ki ben de hafiften bozulmaya başladım.

Beyaz: Ne gibi?

Ajda: Tabii bunu öyle bırakmayacaksın. Yani tabii bunun kendine göre, öyle bırakmayacaksın. Onun botokslarla bir takviyesi olacak, zaman içinde kendine sürekli iyi bakacaksın. Bu sadece kendine botoks yaptırmak estetik yaptırmak değil ki... Bende bunların hepsi bir paket. Yani vizyonun öyle olacak, hayata bakış açın öyle olacak. En başta gündemi takip edeceksin, sporunu yapacaksın düzenli besleneceksin, hayatla iletişimin olacak artı; kendinle barışık olacaksın en önemlisi de zaten bu.

AJDA GÜZEL KADIN
OLMAK İSTEMİYORMUŞ!
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

"BEN GÜZEL DEĞİL ÖZEL KADIN OLMAK İSTEDİM"

Beyaz: Bi de Allah vergisi bir durumun olacak yani!

Ajda: Tabii genetik olarak bunlar olmasa, ben ne boyumu uzatabilirim ne cildimi toparlayabilirim. Bunların hiçbiri olmazdı tabii ki dediğim gibi...

Burada çok önemli birşey söylemek istiyorum. Bu yazılar yazıldığı zaman insanlar zannediyor ki biz kalkıp bu işleri yapıp akşam da kalkıp bir yerlere devam ediyoruz. Öyle birşey yok.

Tabii ki insanlar radikal şeyler yapabilirler, ondan sonra da bunu sürekli devam ettirmeniz gerekir. Botoksu yani ufak müdahalelerle devam ettirmeniz gerekir. Benim üzüldüğüm şey ise insanların yanlış yönlendirilmiş olmasıdır; çünkü insanlar diyor ki tüm bu güzellikler, bütün bu bütünlük sadece estetikle çözülüyor sanıyorlar. Buna mukabil yıllardır verdiğim emek, gerek sesimi, gerek fiziğimi birde kendime yaptığım yatırım ki en önemlisi bu, işte tüm bunlara üzülüyorum.

Sadece güzel kadın... Ben hayatımda hiçbir zaman güzel kadın olmak istemedim ki ben özel kadın olmak istedim; çünkü ben gizemli kadın olmayı seviyorum.

Beyaz: Çok güzel bir söz yaa!



AJDA KENDİSİNE YAPILAN
EVLENME TEKLİFLERİNİ NEDEN
KABUL ETMEDİĞİNİ AÇIKLADI...

[PAGE]

"ÇOK EVLENME TEKLİFİ ALDIM"

Efsane nedir, bana ne kadar yakın ne kadar uzaktır. Tabii ki ben de bazı dönemler çok fazla evlenme teklifi aldım. Bunlara nedense hiç sıcak bakmadım; çünkü etrafımda hep pürüzlü evlilikler gördüm.

Ben daha kuvvetli olmak istedim hayatta, bilinç altımda böyle güdümledim belki de. Birlikte olduğum zamanlar hep çok mutlu oldum ama birşeyi çok iyi anladım. İnsanın kendi gücü kuvveti olmadığı zaman, bende belli bir zaman sonra olmuyor. Çok monoton bir hale geliyor. Belki bir kadının kendine güvenmesi için onun özel bir işi olması lazım, kendine özgüveni olması için.

AJDA NEDEN ÇOCUK İSTEMEDİ?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

"ÇOCUKTAN FEDAKARLIK ETTİM"

Nelerden fedekarlık ettim. Düşünüyorum şimdi bir çocuğum olsaydı herhalde paranoyak bir insan olurdum. Ah nerede kaldı, kimlerle arkadaşlık etti, ne yapıyorlar neler oluyor... Herhalde deli olurdum. O çocuk kulis arkalarında zorlama bir çocuk olurdu.

MARKA OLMAK ZOR

Belli bir zaman sonra marka oluyorsun. O markanın sorumluluğu varya Ajda olmaktan öte daha zor. İnanılmaz zor o yüzden de o marka için herşey yapmaya hazırım yani.