BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.506,68
HABER /  GÜNCEL

MSNde erotik şova ağır ceza!

Önce göğüslerini açmasını istedi ardından da kurduğu tuzak sayesinde kendisine erotik şov yaptırdı. Sonrası ise rezalet!

Abone ol

Minik seks oyunlarıyla başlayan MSN sohbeti, 16 yaşındaki genç bir kızın neredeyse hayatını kararttı! Elindeki görüntülerle işi, cinsel ilişkiye kadar götüren genç adam şimdi emniyette, mahkemeye çıkmayı bekliyor. 

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran 16 yaşındaki E.C. Facebook sitesinden tanıştığı bir kişinin şantajına maruz kaldığını iddia etti.
E.C. "Bu kişi ile MSN üzerinden konuşurken beni kandırarak önce göğüslerimi açtırdı. Daha sonra o görüntülerimi Facebook’taki arkadaşlarıma göndereceğini söyleyerek daha fazla soyunmamı istedi.

ÖNCE EROTİK ŞOV ARDINDAN DA İLİŞKİ

Korkup dediklerini yaptım. Bununla kalmayarak kendisiyle cinsel ilişkiye girmemi istedi. Bu isteğini yapmayınca okul arkadaşlarıma çıplak görüntülerimi göndermiş. Bu yüzden okuldan atıldım"diyerek bu kişiden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında genç kızın yazıştığı bilgisayar incelenerek şantajcının kaldığı adres belirlendi.

BAŞKA BİR KIZLA BASILDI

Ardından Eyüp’de bir eve baskın düzenleyen ekipler, Cemil E.(23) adlı kişiyi, şantaj yaparak eve getirdiği 17 yaşındaki bir başka lise öğrencisine cinsel istismar yaparken yakalayarak gözaltına aldı.

Evde bulunan 17 yaşındaki F.D. baskın yapan ekiplere,"Cemil, benimle Facebook’tan tanıştı. Ardından MSN üzerinden benimle konuşup uygunsuz görüntülerimi kaydettiğini söyleyip bana şantaj yaptı. Ben görüntümün aileme ulaşabileceğinden korkarak isteklerini yerine getirmek zorunda kaldım. Bana silah gösterip tehdit etti. Cemil’in arkadaşı Murat da aynı şekilde bana şantaj yaptı" şeklinde ifade verdi. Bunun üzerine Murat E.(28) de gözaltına alındı. Cemil E. İle Murat E.’nin bilgisayar ve cep telefonlarında yapılan incelemelerde genç kızlara ait uygunsuz görüntüler bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Cemil E. İle Murat E.'nin suçlarını itiraf ettikleri belirtildi.Servis şoförlüğü yapan Murat E. İle işsiz olan Cemil E. “Küçüklerin cinsel istismarı, silah tehdidi, bilişim suçları"iddiasıyla Eyüp Adliyesi’ne sevk edildi.