BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan sahneye mayoyla çıktı

Ajda Pekkan 63 yaşında... Estetik yaptırıyor, kendine bakıyor, yaşlanmıyor. Ve sahneye mayoyla çıkacak kadar hala kendine güveniyor.

Abone ol

Beklenen gün geldi ve Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserine mayoyla çıktı. Açıkhava Sahnesi'ni hınca hınç dolduran seyirciler 63 yaşındaki Ajda'nın fiziğine hayran kaldı. 

Bilet  fiyatlarının 135 ile 50 tl arasında değişen fiyatlar ile satıldığı 5 bin kişi kapasiteli Açık Hava Tiyatrosu Pekkan'a dar geldi. Yoğun istek üzerine merdiven ve duvar üstleri de biletli olarak satışa çıktı. Konsere bu ilaveler ile birlikte 6 bin 500 kişi geldi.

MAYO İLE SAHNEYE ÇIKTI

Merdivenlerde yürüyecek yer, tiyatronun tek metre karesinde ayakta duracak alan kalmadı. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Pekkan, müzikseverlere eşsiz bir gece yaşattı.

MADONNA GİBİYDİ

Konserlerinde hayranları tarafından şarkıları kadar, kıyafetleri ile de takip edilen sanatçı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine, Madonna'nın şovlarında ve kliplerinde kullandığı türden, taşlarla süslü, püsküllü bir mayo ile hayranlarının karşısına çıktı. Sanat yaşamında 46 yılı geride bırakan, 1946 doğumlu 63 yaşındaki sanatçı, genç kızlara taş çıkaran düzgün fiziği ile dikkat çekti.

İŞTE MAYOLU AJDA PEKKAN

[PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]

 

 

[PAGE]

[PAGE]

 

[PAGE]

[PAGE]

 

[PAGE]

 

 

[PAGE]