BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.406,38
HABER /  GÜNCEL

Ailesi fenalık geçirdi

Okmeydanı’nda yapılan eylemler sırasında silahla başından ağır yaralanan Uğur Kurt’un anne ve babası akşam saatlerinde hastaneye geldi. Habe...

Abone ol

Okmeydanı’nda yapılan eylemler sırasında silahla başından ağır yaralanan Uğur Kurt’un anne ve babası akşam saatlerinde hastaneye geldi. Haber almaya çalışan anne ve baba bir anda fenalık geçirdi.
Okmeydanı’nda yapılan eylemler sırasında silahla başından ağır yaralanan Uğur Kurt’un hastanedeki tedavisi sürüyor. Acı haberi alan Kurt’un anne ve babası akşam saatlerinde hastaneye geldi. Gözü yaşlı aile büyükleri, Kurt’un sağlık durumuyla ilgili bilgi almaya çalıştı. Uğur Kurt’un yakınları ve çevrede toplananlar Kurt’un sağlık durumunun iyi olduğunu anlatmaya çalışarak aileyi teskin etmeye çalıştı. İsmi henüz öğrenilemeyen anne ise bir anda fenalaştı. Yaşlı kadına ilk müdahaleyi yakınları yaptı. Baygınlık geçiren anne daha sonra sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Baba da bir süre sonra fenalaşınca yakınları tarafından sedyeye alınarak hastanede müşahede altına alındı.
Uğur Kurt, polis müdahalesi sırasında bir cenaze töreni için Okmeydanı Cemevi’nde bulunduğu sırada nereden geldiği henüz bilinmeyen bir kör kurşunun hedefi olmuştu. Saldırının ardından ağır yaralı olarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kurt’un hayati tehlikesini henüz atlatamadığı öğrenildi.
(İHA)