BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Şükrü kimdir istediği eşe bakın!

Evleneceksen Gel programının gözde damat adayı Ahmet Şükrü Bey bu kez politikacı eş istedi. Peki Ahmet Şükrü kimdir ne kadar zengin?

Abone ol

SİVASLI olan Ahmet Şükrü Bey Evleneceksen Gel programına zenginliği ile damga vurdu. Peki Ahmet Şükrü kimdir ve ne kadar zengin?

52 yaşında olan Ahmet Şükrü bir kez evlenip boşanmış. 1 çocuğu olan Ahmet Şükrü'nün bir holdingi var. Dediğine göre aylık geliri de 150 bin liranın üstünde.

AHMET ŞÜKRÜ'NÜN İSTEDİĞİ EŞ ADAYI

Evleneceksen Gel'de tekrar taliplerini arayan Ahmet Şükrü Bey, eş adayındaki kriterlerine yenisini ekladı. Politikacı gelin adayı beklediğini söyleyen Ahmet Şükrü şunları söyledi;

-'Ben yıllardır sandığa gittim, oyumu verdim. Aktif poliikacı bir hanımefendi istiyorum. Milletvekili de olabilir, seçimler girmiş kazanamamış da olabilir, üst düzey bir politikacı da olabilir.Başkası öğretmen istiyor, doktor istiyor... Ben kriterimi değiştirdim. Politikacı istiyorum'.

PARAMI YESİN OYNASIN!

Sivaslı olan Ahmet Şükrü 'oynamayı seven' bir kadın da istiyor. "Benim paramı yiyecek eş istiyorum" diyen Ahmet Şükrü, şimdiye kadar gelen adayların hiçbirini beğenmedi.

Annesiyle birlikte yaşayan Ahmet Şükrü sürekli siyah gözlük takmasıyla da gündeme geldi. Peki neden hep güneş gözlüğü takıyor. Ahmet Şükrü sağlık sorunu olduğu için gözlük taktığını söyledi.