BIST 9.638
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.480,12
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'ı dövdüren kişi...Uçuk iddia

Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı düzenleten Aydın Doğan'mış... Bu uçuk iddiayı yazan ise Akit gazetesi köşe yazarı Hasan Karakaya'dan başkası değil.

Abone ol

Ahmet Hakan'a yönelik saldırı için en sıradışı ve uçuk iddia beklenen bir adresten Yeni Akit gazetesinden geldi. Yeni Akit Gazetesi'nin kıdemli ismi Hasan Karakaya, Ahmet Hakan'ın burnunu Aydın Doğan'ın kırdırdığını öne sürdü.

Hürriyet Gazetesi yazarına yönelik saldırıyı yorumlayan Akit yazarı Hasan Karakaya, Aydın Doğan'ın gündemden düşmek için bunu yaptığını iddia etti.

İşte Hasan Karakaya'nın sosyal medyaya dayandırarak yazdığı o satırları;

"Hürriyet onda, Posta onda, Radikal onda, CNN Türk ve Kanal-D onda!.. Bir “Havuz Medyası” olan Cumhuriyet’in “yüzde 10 hissesi” de onda!..

Zorda kaldığında; Ya kendi saldırıyor, ya da “tetikçi medya”sını kullanıyor!.. Kullanıyor kullanmasına da, “Eleştiri” ve “taarruz”lardan yine de kurtulamıyor!.. Aydın Doğan “bir” söylüyor, “bin” cevap alıyor!..

AYDIN DOĞAN'IN GORİLLERİ YAPTI

Hatta, diyorlar ki;

“Önceki gece Ahmet Hakan’ın üzerine 4 saldırganı gönderip burnunu kırdıran ne Cem Uzan’dır, ne de Melih Gökçek’tir!..

Ahmet Hakan’a saldırıp, burnunu kıranlar, Aydın Doğan’ın kiralık gorilleridir!..

Aydın Doğan, baktı ki eleştirilerin göbeğindedir... Ne yapsa, ne cevap verse eleştirilerden kurtulamıyor; dikkatleri kendi üzerinden çekmek için, Ahmet Hakan’ın üzerine 4 goril gönderdi ve burnunu kırdırdı!..

Amaç, kendisi gündemden düşsün, Ahmet Hakan gündeme gelsin!.."

Yoksa, verdiği cevaplarla,

temelli batağa saplanacak!”