BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  MEDYA

Nazlı Sultan Kayaaslan ayrıldı kiminle evleniyor?

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Sultan Kayaaslan ayrıldı. Peki Nazlı Kayaaslan kiminle evleniyor yarışmadan ayrılmasının sebebi olan sevgilisi kimdir?

Abone ol

Nazlı Sultan Kayaaslan iki gün İşte Benim Stilim All Star yayınına çıkmayınca 'diskalifiye mi' oldu iddiaları ortaya atılmıştı. Nazlı Kayaaslan sırra kadem basınca Öykü Serter bugün haber almayı beklediklerini açıklamıştı. Nazlı Sultan Kayaaslan sırrı sonunda aydınlandı. Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim yarışmasından 'sevgilisi ile evlenmek için' kendi isteği ile ayrıldığını duyurdu.

İşte Benim Stilim All jürisinden yüksek puanları toplayan Nazlı Sultan Kayaaslan 2 gündür yayına çıkmıyordu. Öykü Serter de dün yaptığı açıklamada Nazlı Kayaaslan'ın neden çekimlere gelmediği bilmediklerini söylemişti.

NAZLI SULTAN KAYAASLAN YARIŞMAYI BIRAKTI
Nazlı Sultan Kayaaslan sosyal medyadaki hesaplarından Fransa'dan resimler paylaşınca 'evleniyor bu sebeple yarışmayı' bıraktı dedikoduları çıktı. Nazlı Kayaaslan instagram hesabından İşte Benim Stilim All Star yarışmasından kendi isteğiyle ayrıldığını duyurdu. Ayrılığının sebebi ise aldığı evlilik kararı oldu. Nazlı Kayaaslan yarışmacıların eleştirilerinin de ayrılma kararında etkili olduğunu söyledi.

NAZLI SULTAN'IN EVLENECEĞİ SEVGİLİSİ
nazli-sultan-kayaaslan-ve-evlenecegi-sevgilisi.jpg1 Çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan evlenmek için İşte Benim Stilim yarışmasını bırakınca kiminle evleniyor sorusu gündem oldu. Nazlı Kayaaslan'ın instagram hesabında paylaştığı bu fotoğraftaki kişi müstakbel damat adayı olarak niteleniyor. Nazlı Kayaaslan evleneceği kişinin Ümit Akbulut olduğunu ve 6 yıldır tanıştıklarını söyledi. Nazlı Kayaaslan sponsoru olan Ümit Akbulut ile 1 ay önce evlenme kararı aldıklarını duyurdu. Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim yarışmasından ayrılabilmek için de tazminat ödemiş. 
nazli-sultan-kayaaslan-ayrildi.jpg
NAZLI SULTAN KAYAASLAN KİMDİR?
Nazlı Kayaaslan, 1990 yılında Mersin'de doğmuştur. Şu an 25 yaşında olan zarif güzellik yaşının genç olmasına rağmen bir evlilik geçirmiş ve boşanmıştır. Bu evliliğinden 3 yaşında Beren adında bir kız çocuğu vardır. Kızı ile birlikte İstanbulda ikamet eden Nazlı Kayaaslan, yarışmada pek çok kez aldığı pahalı ayakkabılarıyla dikkat çekmiştir.