BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Ahmet Hakan'dan CHP seçmenine 1 Kasım çağrısı!

Köşesinden CHP seçmenlerine seslenen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 1 Kasım için ilginç bir çağrıda bulundu.

Abone ol

CHP'li seçmenin "sandık" ile "tatil" arasında kalması durumunda tatili tercih edeceği yönündeki yorumları köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 1 Kasım için ilginç bir çağrıda bulundu.

CHP seçmenlerine seslenen Hakan, mevcut algıya işaret ederek "Ey CHP seçmeni! Ya ‘oy kullanmak yerine tatile gitmeyi tercih eden seçmen’ algısını yık ya da başka partilerin seçmenlerini küçümsemekten vazgeç." dedi.

İşte Hakan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

Ey CHP seçmeni! Senin için “Tatili görünce… Oy vermek için sandığa gitmek yerine tatile gider” diyorlar. Ey CHP seçmeni! Eğer gerçekten de durum böyleyse…

Yani gerçekten de ‘dört günlük tatil’ ile ‘oy vermek’ arasında bir tercih yapmak durumunda kaldığında… Tatili tercih ediyorsan…

Hiç kusura bakma ama senin başka partilerin seçmenlerini cehaletle, şuursuzlukla ya da kandırılmışlıkla suçlamaya hiç mi hiç hakkın yoktur.

Eğer dört günlük tatille seni avlayabiliyorlarsa… ‘Göbeğini kaşıyan adamlar’, ‘bidon kafalar’, ‘makarnacılar’ falan diye sürekli aşağılanan seçmenler, senden bin kat daha bilinçli, senden bin kat daha şuurlu ve senden bin kat daha vatandaşlık sorumluluğuna sahiptirler.

Ey CHP seçmeni! Ya ‘oy kullanmak yerine tatile gitmeyi tercih eden seçmen’ algısını yık ya da başka partilerin seçmenlerini küçümsemekten vazgeç.