BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan bildiğini açıklasın

Bayram değil seyran değil Ahmet Hakan, Cihan Kamer'i neden diline doladı? Bu işe akıl erdiremeyen Hadi Özışık, Ahmet Hakan'ı hadisenin sırrını açıklamaya davet etti.

Abone ol Hadi Özışık, Cihan Kamer hakkında yazdıkları yazıdan ötürü Ahmet Hakan'a şaştı kaldı. Özışık, isimli yazısında Hakan'a ince eleştirilerde bulundu.

Yazı : Hadi Özışık
Kaynak :


Atasay'ın patronu Cihan Kamer'in yaptığı hayır hasenatlarlarla, Başbakan'a mesaj verdiğini yazdı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan.
-(...) Eğer zerre kadar vicdanınız varsa, erkekçe çıkın deyin ki Cihan Kamer Başbakan'a şu mesajı vermiştir.
Kamer'in bu çağrısına, Ahmet Hakan karşılık vermedi, ya da veremedi. Hakan, 'VİP hatası'nı ön plana çıkararak, muhatabının "cevap hakkı"na saygı duymayı tercih etti.
Ahmet Hakan kadar "camiaya yakın"yı olmasam da, Cihan Kamer'i iyi tanıyorum.O kadar iyi tanıyorum ki, Cihan Kamer'in yaptığı hayır ve hasenatlardan, babası Atasay Kamer'in bile haberi olmaz! Zira Kamer'in mesaj vermeye de ihtiyacı yok. Başbakan Erdoğan'ın yakın arkadaşı çünkü. Ailece görüşüyorlar, istediği zaman Tayyip Bey'in evine girebilen birisi.
Cihan Kamer'in "Başbakan’la yakın olduğunu vurgulamak açısından fotoğraf karelerinde birlikte görünmek için azami gayret" gösterdiğini vurgulayan Ahmet Hakan'ı işte bu yüzden haksız buluyorum. İki yıldır, Başbakan'ın seyahatlerine çağrılı olmasına rağmen katılmayan Cihan Kamer'in, fotoğraf karesine girme gayretini, Ahmet Hakan'ın nasıl gördü akıl sır erdiremedim.
Ahmet Bey bu işin sırrını bize de anlatsa ya...