BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ahmet Çakar'dan olay sözler: Fenerbahçe'ye operasyon yapılıyor

MHK'yi yerden yere vuran Ahmet Çakar, ''Fenerbahçe'ye bilerek ağır operasyon yapılıyor. Ben aptal bir adam değilim.'' diyerek iddialı sözler sarf etti.

Abone ol

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında çarpıcı yorumlarda bulunurken Fenerbahçe'ye karşı yürütülen operasyondan bahsetti.

Ahmet Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'ye bilerek ağır operasyon yapılıyor. Ben aptal bir adam değilim. Geçen hafta Fenerbahçe, Kayseri'de yenildi. Fenerbahçe'nin minimum iki penaltısı verilmedi. Sonra kaleci Altay'ı da atamadılar. Ben MHK Başkanı olsam, Arda Kardeşler babamın oğlu olsa bile 2 hafta dinlendirirdim. Ancak Fenerbahçe bağırdı diye Arda Kardeşler bu hafta Göztepe-Malatyaspor maçına verildi. O maçtaki VAR hakemine de aynı maçta görev verildi. MHK, Fenerbahçe'yi tahrik etmek için bunu yaptı. Yüce Allah'ım öyle büyük ki. Yanlış hesap Bağdat'tan döner diye bir laf var.

“Abdülkadir'in kartı hakem katliamıdır”
Geçen hafta Fenerbahçe'nin lehine vermedikleri penaltıyı, bu hafta aynı pozisyonda verdiler. Bu Allah'ın gazabıdır. Mal ortaya çıktı. Bugün Abdülkadir Parmak'a verilen kırmızı kart kesinlikle yanlıştı. Abdülkadir'in niyeti topla oynamak. Topa değiyor ve sonrasında rakibe temas ediyor. Hakem çat diye kırmızı gösteriyor. Abdülkadir'in kartı hakem katliamıdır.

“Uilenberg son derece vasıfsız bir hakemdi”
Sonra Pereira'yı atamadı. Pereira'nın 3 kez atılması gerekiyor. Nwakaeme'ye kartı gösteriyorsun, sonra sana bağırıyor ve kafa vurur gibi yapıyor. Sen görmezden geliyorsun. Uilenberg kimdir ya? Galatasaray-Real Madrid maçını hatırlayın. Maçın 18. dakikasında Nzonzi rakibe faul yapıyor. Hakem devam diyor sonra uyarılıyor. İşte bu doğru. Uilenberg ne anlatıyor? Uilenberg son derece vasıfsız bir hakemdi, benim yancımdı. Uilenberg'e her ay 80 bin TL alıyor. Bunu alan Uilenberg, hakemi kollamak için olayları sulandırıyor. Kimdir arkadaş bu adam?

“Fırat Aydınus’a neden bu hafta maç verilmedi”
Merkez Hakem Kurulu Uilenberg ile değil, FIFA’nın kuralları ile iş yapar. Fenerbahçe’nin her puan kaybettiği maçtan sonra hakemin bir hafta sonra göreve verilmesi… Trabzonspor - Göztepe maçını kötü yöneten Fırat Aydınus’a neden bu hafta maç verilmedi?

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ronaldo'ya Sarri şoku! Yüzüne bakmadan terk etti
Foto Galeri Ronaldo'ya Sarri şoku! Yüzüne bakmadan terk etti Galeriye Gözat