BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,73
ALTIN 2.414,75
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ağrı'da Sakık'a AK Parti'den itiraz!

Ağrı'da Sırrı Sakık galibiyetini ilan etti; ancak AK Parti seçim sonuçlarına itiraz etmeye hazırlanıyor.

Abone ol
AĞRI'da Belediye Başkanlığı seçimini BDP'li Sırrı Sakık 10 oyla kazandı. Sakık seçim sonuçlarını twitter'dan ilan ederken AK Parti'den Hüseyin Çelik, sonuçlara itiraz edeceklerini duyurdu.
 
Ak Parti adayı Hasan Arslan ile kıyasıya çekişen BDP'li turizmci 57 yaşındaki Sırrı Sakık 1991 yılında siyasete başladı. 23 ve 24'üncü dönem muş milletvekili seçilen ve bekar olan 3 çocuk babası Sakık seçimde 20 bin 600 oy aldı. ağrı eski Belediye Başkanı Hasan Arslan ise 20 bin 590 oyla seçimi kaybetti.

seçim sonuçları 2014.jpg

HÜSEYİN ÇELİK: DEĞİŞEBİLİR
 
Ağrı seçim sonuçlarının değişebileceğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise "Ağrı'da, şu anda  BDP sadece 10 oy ile  Ak Parti'nin önünde görünüyor. Dün akşam BDP'liler bizim arkadaşlarımıza çok ciddi şiddet uygulamışlar. Bu tavırlarını kınadığımı söylemek istiyorum. Ağrı'da gerekli incelemeler yapılır. Gerekirse birden fazla sayılır. Kim hak etmişse seçimi o kazanacaktır. Ağrı'daki sonuç değişebilir" dedi. 
 
Hiç kimsenin hayat tarzına müdahale etmediklerini söyleyen Çelik, "Hiç kimsenin ben içki alamıyorum, evime götüremiyorum, içki içecek bir yer bulamıyorum dediğine şahit olmadım. Bu bir propagandadır" dedi.