BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  GÜNCEL

Ağrı'da iki otomobil kundaklandı

Ağrı'da biri polis, diğeri öğretmene ait iki otomobil kundaklandı

Abone ol
Ağrı'da gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 40 AV 632 Halit Aslan'a ait otomobil ile 04 AE 66 Turgay Çelebi'ye ait iki otomobil kundaklandı.
Cumhuriyet Mahallesi 1537. Sokak'ta oturan biri polis, biri öğretmene ait otomobiller, gece saat 19.00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateşe verildi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine otomobil sahibi Turgay Çelebi'ye haber verildi.

Daha sonra olay yerine çağrılan polis ve itfaiye ekibi tarafından LPG'li olduğu belirlenen araç, kısa sürede söndürüldü.

Olayı anlatan apartmanda oturan Akın Taner, ''Bu gece saat 19.00 sıralarında bir an gürültü duydum, camdan bakarken alevli araçları görünce kovalarla su taşımaya başladım. LPG'li araçların patlayacağını düşündüm, korktum. İtfaiye ve polislere haber verdik.
Olay yerine gelen itfaiye araçları hemen söndürdü. Uzun süredir aracımızı kapının önüne park ediyorduk. Şimdiye kadar böyle bir olay yaşanmadı mahallemizde. Allah'tan itfaiye olaya zamanında müdahale etti de olası bir faciayı da önlemiş oldu. Çünkü araçtaki tüp daha patlamamıştı. Şahıslar, mahalle sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerinden kaçtı." dedi.