BIST 10.843
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.437,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ağrı Valisi gözyaşlarını tutamadı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Ağrı Valisi Mehmet Çetin için veda yemeği verdi.

Abone ol

Küçük kızının rahatsızlığı nedeniyle Eskişehir'de tedavi görmesi,  büyük kızının İzmir'de okuması ve eşinin yanında olmaması Ağrı Valisine emeklilik kararı vermesine neden oldu. Ancak Vali Çetin Ağrı'dan zor ayrıldı. Çetin kendisi için düzenlenen veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı.

Veda yemeği programında, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Vali Çetin ile ilgili sözleri salondakileri duygulandırırken, daha sonra söz alan Vali Çetin, ağlamamak için uzun süre mücadele etti. Konuşmakta zorluk çeken Çetin, gözyaşlarına hakim olamadı.

Salonda bulunanlar ise alkış tutarak kendisine destek verdi. Korumalarının getirdiği peçetelerle gözyaşlarını silen Vali Çetin, bir bardak su içerek konuşmasını sürdürdü.

Ağrı'yı ve Ağrılıları çok sevdiğini, ancak böyle bir tercih yapmak zorunda kaldığını dile getiren Vali Çetin, "Meslek hayatımı sonlandırdığım ve Ağrı'dan ayrılacağım için oldukça üzüntülüyüm. Ağrı'yı ve Ağrılıları hiçbir zaman unutmayacağız. Sizleri çok sevdim ve her zaman seveceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin." dedi.

Yemekte, salondaki birçok kişi ağlarken, hareketli parçalara kimse eşlik etmedi. Program sonunda Vali Mehmet Çetin davetlilerle vedalaştı.