BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.387,34
HABER /  GÜNCEL

Afyon canisi pişmanmış

8 kişiyi öldüren caniye olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

Abone ol

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karacaören beldesinde av tüfeğiyle 8 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı Ömer Taşçı, olay yerindeki tatbikatta, cinayetleri nasıl işlediğini anlattı.

Karacaören beldesinde 8 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı olarak aranan ve bugün jandarma karakoluna teslim olan Taşçı, Şuhut Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Başsavcı Süleyman Özar tarafından ifadesi alınan zanlının, cinayetleri işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

Karacaören beldesindeki olay yerine getirilen Ömer Taşçı, geniş güvenlik önlemleri altında yaptırılan tatbikatta, Başsavcı Özar'a, cinayetleri nasıl işlediğini, olayın ardından nasıl kaçtığını ve nerelerde saklandığı anlattı.

Başsavcı Özar, Taşçı'nın işlediği cinayetleri kabul ettiğini ve pişmanlık duyduğunu söylediğini belirtti. Tatbikatta fotoğraf çekilmesine ve görüntü alınmasına izin verilmedi. Belde sakinleri ise yüksek tepelere çıkarak tatbikatı izlemeye çalıştı. Taşçı'nın, tatbikatın ardından nöbetçi mahkemeye sevk edileceği bildirildi.