BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,80
ALTIN 2.408,67
HABER /  GÜNCEL

Afrodit Hülyayı dize getirdi

İkisi de birbirinden beter, ikisi de hem iddialı hem inatçı... Canlı yayında "güzellik" için kapıştılar ve galibi Banu Alkan oldu...

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


Hülya Avşar dün akşam TürkMax'teki programının konuğu Banu Alkan'dı. İki "güzel" kadın arasında geçen "güzellik" diyaloğu televizyon tarihine damgasını vurdu. Hülya Avşar ilk defa bir kadına "benden güzelsiniz" dedi.

Banu Alkan programa Banu olarak katılmıştı. "Aptal sarışın" görüntüsünden eser yoktu. Akıllı konuşmalarıyla ekran karşısındakileri şaşırttı. Ne de olsa kimse onu böyle görmeye alışık değildi.

90-60-90 MISINIZ?

Avşar "gerçekten 90-60-90 mısınız?" diye sordu. Bu öyle bir soruydu ki cevabı Banu Alkan'ın gerçek karakterini ortaya koyacaktı. Yıllardır '90-60-90'ım' diyen Alkan şu itirafta bulundu: "Hülyacım, ben onu hep filmlerdeki Banu Alkan için söyledim. Kimse anlamadı. Artık 20 yaşımda değilim." Ama ne de olsa o bir aktristti. İddiadan vazgeçmek olmazdı. Bu cevabının ardından eklemeyi ihmal etmedi: "Ama her an 90-60-90 olabilirim"

KİM DAHA GÜZEL?

Programın sonunda Hülya Avşar Banu Alkan'a bir sürü itirafta bulunduktan sonra "ama ben sizden güzelim" deyince olanlar oldu. Her şeyi kabul edebilirdi Banu Alkan ama bunu asla... İkili arasında yaşanan diyalog bir daha ekranlara kolay kolay gelmeyecek cinstendi.

BA- Hayır Hülyacım ben senden güzelim...

HA- Ama ben güzellik kraliçesi seçildim.

BA-Bir kere senin gözünden aşağısı güzel değil.

HA- Ama benim boynum güzel. Sizin buralarınız (Elini boynunda gezdiriyor) çok yemekten dolmuş

BA- Senin akademik bir burnun yok.

HA- Ama benim yüzüm altın oran seçilmişti.

BA - Kusura bakma Hülyacım, ben senden güzelim...

SİZ BENDEN DAHA GÜZELSİNİZ

Hülya Avşar sonunda pes etti. Aslında biraz da konuğunu onure etmek için yıllardır "En güzel Hülya Avşar"dır iddiasından vazgeçti ve "Evet, kabul ediyorum, siz benden güzelsiniz" dedi...

Banu Alkan bu cevaba yine "akıllı" bir cevapla karşılık verdi. "Ah bebeğim 'benden güzelsin' demek de karşındakini ezmektir. Ben de yapabilirdim. Ama yıllardır o kadar çok 'ben güzelim' dedin ki... Eski güzellikleri o kadar çok unuttun ki... Türkan Şoray'ı, beni... O yüzden inat ettim."

Hülya Avşar son noktayı şöyle koydu: Ne bileyim kıskandım belki...